recepten

bel 0624-858644 voor meer informatie of een afspraak


steven@deruigekeuken.nl

de ruige keuken

steven de ruig

freelance kok

(+31) 624 858644


steven@deruigekeuken.nl

hofdijklaan 16 1985gc driehuis


kvk 66491134 btw nl001471937b27 bank nl61asnb0933118627

stoof van hert

speciaal op verzoek een recept voor zijdezacht hertenvlees, verkrijgbaar en lekker het hele jaar door.


10 bereidingen van seizoensgroenten

mijn eigen recept om de smaak van echte groenten te vieren.


krokant ei met hollandaise en serrano ham

een hemels voorgerecht uit de keuken van onze eigen naakte chef.


het geweldige recept van elizabeth david voor franse uientaart

een klassieker uit het beste kookboek aller tijden 'french provincial cooking'.

in het engels dus hier een samenvatting: een taartbodem blindbakken op basis van pate brisée. uien lang en langzaam zoet stoven met boter, witte wijn en nootmuskaat. taartmengsel maken met eidooier, room en kaas. compositie storten op de taartbodem en mooi goudbruin afbakken.